Lillkapsatamp tilli ja juustuga

Tilli ja juustuga maitsestatud lillkapsalisand erinevate roogade juurde. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 suur lillkapsapea

keetmiseks vett ja soola

1 sl võid

3 sl hakitud värsket tilli

1 tl sidrunimahla

0.5 dl piima

100 g riivitud juustu -

osa võib olla nt fetajuust

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pese lillkapsas, murra õisikuteks. Kuumuta suures potis vesi keemiseni, lisa sool. Keeda lillkapsaõisikuid 20 minutit, siis kurna hoolega. 

Pane nõrutatud lillkapsas uuesti potti, lisa või, till ja sidrunimahl. Tambi pudrunuiaga katki, Lisa piim ja juust ning sega ühtlaseks. (Võid kasutada köögikombaini või elektrimikseri abi). Maitsesta soola ja pipraga. 

Serveeri kohe. Allikas: Kalyn's Kitchen

LISA KOMMENTAAR

Marit
postitatud 05.11.2013 19:26

Maitses väga! Soovitan!