Pese lehtkapsalehed hoolikalt ning lõika välja keskmine roots. Lõika lehtkapsalehed umbes 3-4 cm laiusteks ribadeks.
Koori küüslauk, lõika viiludeks.
Kuumuta õli suurel vokk- või praepannil. Lisa küüslauk ja prae segades 30 sekundt. Siis lisa lehtkapsas ning kuumuta segades umbes minut aega, et lehtkapsas oleks küüslaugumaitselise õliga kaetud. Lisa pannile sorts vett, kuumuta segades veel minut paar, siis sega juurde soja- ja austrikaste ja kuumuta läbi.
Nipid ja soovitused:
Austrikastme asemel võib kasutada ka aasiapärast kalakastet, jaapanlaste Teriyaki kastet - või ka lihtsalt ainult sojakastet.
Vegetaarse/vegan versiooni jaoks kasuta Teriyaki kastet või sojakastet. Austrikaste ja kalakaste taimetoitlastele ei sobi!
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega Tamari sojakastet.
Soovi korral lisa koos küüslauguga pannile ka veidi hakitud tšillit.
Kindlasti üks lihtsamaid viise lehtkapsa kiireks valmistamiseks. Sobib nii erinevate "hiinakate" juurde kui ka lihtsalt maitseküllaseks lisandiks mõne muu roa juurde - olgu see siis šnitsel või kartulipuder.
Vokitud lehtkapsas Hiina moodi
Kiire ja lihtne lehtkapsaroog sobib hästi näiteks grillitud lõhe või mõne liharoa lisandiks või siis lihtsalt munanuudlite või keedetud riisiga.