Suitsukalakulebjaaka

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g lehttainast

500 g suitsukala

3 keedetud muna

3-4 dl keedetud odrakruupe

hakitud tilli

määrimiseks muna

Valmistamine

Keeda munad ja odrakruubid pehmeks.

Rulli lehttainas piklikuks tükiks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. 

Tõsta taina keskele pool jahutatud odrakruupidest, kata munaviilude, puhastatud suitsukala ja hakitud tilliga. Peale tõsta ülejäänud odrakruubid. 

Tõsta tainaservad täidisele ja suru otsad kinni. Järelejäänud tainast tee pirukale kaunistused.

Määri kulebjaaka munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Loe veel:

Retsept ilmus ajakirjas Kodukiri (Aprill 2000)

LISA KOMMENTAAR