Pirni-sellerimahl

Toormahl, mille valmistamiseks on vaja mahlapressi.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 suur ja mahlane sidrun

4 kõvemat pirni

2 väiksemat krõmpsu sellerivart

Valmistamine

Koori sidrun, eemalda võimalikult palju valget osa. Pese pirnid, eemalda varreots.  

Pane mahlapressi esmalt pirnid, siis sidrun ja sellerivarred. Serveeri kohe, soovi korral koos jääga või mulliveega lahjendatult. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.12.2016 15:47

Laps (7, tüdruk) arvas, et võib ka vaid veerand sellerivart mahla sisse panna, aga mulle meeldis see selleri maitse väga.

Marju
postitatud 23.01.2017 06:39

Panin igaks juhuks vähem sellerit, ehk nii poolteist vart. Väga maitsev tuli! Kolmeaastane, arvas, et väga väga hea. Hiljem tegin sidrunita, lisasin natuke kurki, et liiga magus poleks. Sidruniga oli parem.