Sega kausis munavalge, seesamiõli, sool ja maisitärklis ühtlaseks pastaks. Sega juurde kanafileeribad. Kata kauss kinni ning pane 20 minutiks külmkappi.
Kuumuta potis vesi keemiseni. Lisa kanafileetükid ning keeda umbes 4 minutit, kuni kanatükid muutuvad valgeks. Tõsta vahukulbiga veest välja ja lase nõrguda. (Selle protsessi nimi on ingl. k. "velveting" ning tulemuseks on hästi mahlased kanatükid.).
Kuumuta vokkpann hästi tuliseks. Lisa maapähkliõli ning kuumuta peaaegu suitsemiseni. Lisa pähklid ning prae 30 sekundit, kuni pähklid on kuldsed. Lisa risivein* või šerri ning sojakaste. Lisa kanatükid ning prae segades 2-3 minutit, kuni kanatükid on küpsed ja kuldsed.
Kaunista jääkülmas vees hoitud talisibularibadeg* ja serveeri kohe.
Nipid ja soovitused:
Riisivein on Hiinas populaarne söögitegemise- ja joogivein. Parimaks peetakse Shaoxingi riisiveini Zhejiangi provintsist. Säilita kinnises pudelis toatemperatuuril. Asendamiseks sobib kuiv šerri (ja EI sobi jaapani riisivein e. sake või tavaline viinamarjavein).
Hele sojakaste (light soy sauce) on heledam, ent soolasem, kui "tavaline" sojakaste. Hiinas kasutatakse toidutegemisel justnimelt seda sojakastet. "Lääne" hiina toidupoodides müüakse seda "Superior Soy" nime all. (Segaduse tekitamiseks kutsutakse Hiina tumedat sojakastet "Soy Superior Sauce" :))
Jääkülmas vees hoides tõmbuvad talisibularibad kenasti krussi.
Retsept on mugandatud Ken Homi Hiina köögi raamatust. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kana india pähklitega
Hiina köögist pärit vokkroog, kus pehmetele kanatükkidele on kontrastiks krõbedad india e. kašuupähklid.