Mõnus vegetaarroog grillitud pommu e. baklažaaniga. Sobib hästi omaette roaks nt rootsi lauale, aga ka lisandiks grillitud kana, kala või liha kõrvale.
Lõika pommud 5 mm paksusteks viiludeks. Puista peale veidi soola ning lase sõelal nõrguda 15-30 minutit.
(See EI võta kibedust vähemaks, sest uuemad sordid ei ole niikuinii kibedad; aga eelnev soolamine võimaldab pommuviile vähema õliga pehmeks praadida.).
Patsuta pommuviilud hoolega kuivaks, siis pintselda mõlemalt poolt õliga. Prae kuumal praepannil mõlemalt poolt 2-3 minutit, kuni pommuviilud on pehmed ja kaunilt kuldpruunid. Maitsesta soola-pipraga, siis tõsta vaagnale.
Jaota peale fetajuustukuubikud, hakitud mündilehed, rosinad, röstitud piiniaseemned.
Grillitud pommu fetajuustu, rosinate ja mündiga
Mõnus vegetaarroog grillitud pommu e. baklažaaniga. Sobib hästi omaette roaks nt rootsi lauale, aga ka lisandiks grillitud kana, kala või liha kõrvale.