Viineripirukad, väikese krutskiga

Ilse toidublogist pärit veidi teistsugune viineripirukas.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

10 viilu kandilist viilu saia (nt täisteraröstsaia)

10 pikka viinerit

5 sl majoneesi või ketšupit

1 sl sinepit

100 g Saaremaa riivjuustu

Valmistamine

Rulli saiaviilud tainarulli abil veidi õhemaks ja lapikumaks.

Sega ketšup või majonees sinepiga, määri teelusikatäis segu saiaviilule. Aseta viiner ristipidi ühte nurka ning keera sai ümber viineri rulli. Aseta ahjuvormi, liitekoht all. Puista peale riivitud juust.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit, kuni viiner on läbi küpsenud ja juust sulanud.

Retsept on Ilse toidublogist, veidi mugandatud.

LISA KOMMENTAAR

Mari
postitatud 23.01.2014 18:36

Ülihead!!! Kiitus retsepti väljamõtlejale!

Mona
postitatud 27.01.2014 20:26

Tõesti väga head! Lisasin osadele saiadele lisaks ka hapukurgiviilud, väga super!

Eda
postitatud 07.11.2016 09:33

Väga hästi läks peale! Need 10 pirukat kadusid imeväel.

Mariia Müürsepp
postitatud 19.07.2017 23:01

Teinud korduvalt. Ülihead!