Kilupallid

Väike isamaaline suupiste.

Kogus
u 20 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g vürtsikilu fileed

150 g toasooja pehmet toorjuustu

1 sl hakitud värsket tilli

Veeretamiseks:

riivleiba

Serveerimiseks:

värskeid kurgiviilakaid

Valmistamine

Nõruta vürtsikilufileed ning haki hästi väikesteks tükkideks. Sega koos toorjuustu ja hakitud tilliga ühtlaseks. Pane segu külmkappi tahenema. 

Serveerimiseks võta teelusika abil vürtsikilusegu, vormi pallikesteks. Veereta riivleivas ja aseta nt kurgiviilakale. 

Nipid ja soovitused:

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Tullia
postitatud 06.03.2011 12:54

Väärt kraam!

Triin28
postitatud 28.04.2013 11:53

Lihtne, kuid väga maitsev!

Piret
postitatud 05.01.2014 10:11

Kindlapeale minek!

Pille
postitatud 27.02.2018 10:33

Ma ei ole maailma suurim kilusõber, aga neid olen päris mitmel korral valmistanud ja alati on need olnud väga menukad :)