Väike isamaaline suupiste.
100 g vürtsikilu fileed
150 g toasooja pehmet toorjuustu
1 sl hakitud värsket tilli
riivleiba
värskeid kurgiviilakaid
Nõruta vürtsikilufileed ning haki hästi väikesteks tükkideks. Sega koos toorjuustu ja hakitud tilliga ühtlaseks. Pane segu külmkappi tahenema.
Serveerimiseks võta teelusika abil vürtsikilusegu, vormi pallikesteks. Veereta riivleivas ja aseta nt kurgiviilakale.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väärt kraam!
Lihtne, kuid väga maitsev!
Kindlapeale minek!
Ma ei ole maailma suurim kilusõber, aga neid olen päris mitmel korral valmistanud ja alati on need olnud väga menukad :)
Kilupallid
Väike isamaaline suupiste.