2 sl õli
500 g veisehakkliha
1 hakitud sibul
200 g tükeldatud värskeid tomateid
1 sl vürtsikat karripulbrit
0.5 tl soola
1 sl kontsentreeritud tomatipastat
0.25 tl Tabascot
500 g värsket muretainast
määrimiseks muna ja piima segu
Kuumuta õli paksupõhjalisel pannil. Lisa hakkliha, prae pruunistumiseni.
Lisa pannile ülejäänud täidiseained ja prae tugeval kuumusel pidevalt segades 10 minutit, kuni segu on üsna kuivapoolne. Lase jahtuda.
Rulli muretainas kergelt jahusel tööpinnal õhukeselt lahti. Lõika tainast 10 cm läbimõõduga rõngaid. Tainaääred suru uuesti kokku ja rulli uuesti lahti ning lõika veel rõngaid välja.
Tee iga ketta servad veega märjaks. Tõsta tainaketta keskele umbes 1,5 sl hakklihatäidist, tõsta tainaservad üle täidise kokku ja suru kõvasti kahvliharudega kinni.
Aseta ahjuplaadile, tee pirukale peale kahvliga mõned torked. Pintselda muna-piimaseguga.
Küpseta 220-kraadise ahju keskmisel siinil umbes 20 minutit, kuni pirukad on pealt kuldpruunid.
Serveeri soojalt.
Retsept on mugandatud Briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (October 1998)
Vürtsikad Jamaika lihapirukad Mo Bay patties
Mo Bay patties on Jamaikas populaarsed veiselihapirukad. Kasuta isetehtud või poest ostetud muretainast.