100 g võid
200 g suhkruga kondenspiima
100 g kookoshelbeid
100 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 sl mett
50 g vahvlilehti (2 suurt vahvlit)
50 g mandleid
Veeretamiseks:50 g kookoshelbeid
Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud. Lisa 100 g kookoshelbeid, sega hoolikalt ja kuumuta segu paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Sega omavahel hoolikalt toorjuust, hakitud vahvlid ja mesi.
Tõsta trühvlimass mõneks tunniks või üleöö külmkappi seisma, et segu taheneks.
Võta väike ports segu, lisa mandel ja veereta peopesade vahel pallikesed nii, et mandel jääb trühvli keskele. Veereta trühvleid kookoshelvestes.
Tõsta trühvlimass mõneks tunniks või üleöö külmkappi seisma, et ta taheneks.
Siinne retsept ja foto on Mari-Liisi toidublogist ja Mari-Liisi lahkel loal :)
väga maitsvad ja minu meelest palju paremad kui Raffaello-kommid ;)
Aga kuhu siis vahvlid lähevad?
Retseptis öeldud et vaja on võid aga kas margariin ka sobib?
Nimetu, kui Sulle margariini maitse meeldib, siis võid proovida, muidu ei soovita :)
Pole veel ise jõudnud proovida... Aga algses retseptis pannakse mass kõigepealt külmkappi paariks tunniks/üleöö tahenema ning seejärel vormitakse pallikesed.
Aga nii ju kirjas ongi!
Kookostrühvlid á la Raffaello
Populaarseid Raffaello kompvekke meenutavad trühvlid toorjuustu ja mandliga. Mari-Liisi retsept.