4 muna
25 g võid
1-2 sl 35% rõõska koort
soola ja musta pipart
Löö munad külmale omletipannile katki. Lisa või, tõsta pann üsna madalale kuumusele ning kuumuta aeg-ajalt segades. Paari minuti pärast hakkavad munad hüübima ja peaks olema pehmed, kreemjad ja veidi tükilised (kui munad liiga kiiresti hüübivad, siis alanda kuumust või tõsta pann aeg-ajalt tulelt).
Kui munad on peaaegu hüübinud, siis tõsta pann tulelt, sega juurde rõõsk koor ja maitsesta soola-pipraga. Soovi korral sega juurde hakitud murulauku.
Serveeri röstsaia või -leivaga (Gordon soovitaks inglise muffineid) ja serveeri kohe.
Pildi tegi Martiina.
Hea vaheldus hommikusöögiks. Rõõsk koor muudab selle maitsvaks. Tegin kahest munast, aga koguseliselt tuli välja nii vähe. Järgmine kord klopin munad enne kergelt lahti, saab natukene õhulisem. Valmis hüüvele riputasin peale veel riivjuustu.
Kas tegemist ei ole mitte munapudruga (scrambled eggs) ?
Andre, inglise keeles on tõesti selle roa nimi scrambled eggs, mis eesti keeles ongi munahüüve :)
Päris maitsev!
Ma olen teinud sellise kaunilt kollase pildi 2010. aastal. Nami-Nami rõõmsad kanad ja nende sügavkollase rebuga munad :)
Täitsa mõnus. Kuna peab veidi hoolemini jälgima, kui niisama omleti puhul, siis ei küpse üle ja on mõnus kreemjas. Mis on otseloomulikult hea! :)
Siin G.R perfect scrambled eggs retsepti järgi tehtud "kogu komplekt". Rõõsa koore asemel hapukoor ja lahke käega murulauku.
Tuunisin seda õllesigari ja juustuga. Ning rõõskkoore asemel lisasin kohvikoore, hapukoore ja sulajuustu segu. Oiii kui hea.
Ohoo, muna mulle meeldib aga selliselt pole teinud, proovin järgi.
Munahüüve Gordon Ramsay moodi
Mitte küll päris Gordon Ramsay retsept, aga tema meetod.