Heeringakaaviar Hans Välimäki moodi

Serveeri seda maitserikast heeringasalatit nt röstitud rukkileivaviilul.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 keedetud kartulit

1 soolakurk

2 keedetud muna

3 sl kappareid

1 sibul

2 õrnsoolatud heeringafileed (nn matjes-heeringas)

tilli

murulauku

1 dl majoneesi

2 sl hapukoort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kui heeringafilee on väga soolane, siis leota seda esmalt külmas vees.

Haki kartulid kuubikuteks, haki kurk, munad ja sibul peeneks. Haki till ja murulauk. Sega kõik ained omavahel, lase võimaluse korral üle öö maitsestuda.

Retsept on Soome autori Hans Välimäki raamatust "Makujen salaisuudet" (Sillikaviaari).

LISA KOMMENTAAR

Kiilike
postitatud 22.02.2011 12:57

Röstitud leival oli tõeliselt mõnus amps.

Erka
postitatud 20.04.2011 21:44

Heeringakaaviar rukkileival - peolaua vaieldamatu hitt! No oli tõesti hea. Ja kapparid olid täpiks i peal.