Jaota toores lillkapsas väikesteks õisikuteks või riivi jämeda riiviga. Tükelda lumekrabi või krabipulgad väiksemateks tükkideks, lisa lillkapsale. Nõruta anassikonserv/tükelda tomat või kurk. Lisa salatile, soovi korral lisa tilli.
Sega majoneesiga, maitsesta soola-pipraga. Serveeri kohe.
Nipid ja soovitused:
Salatikastmeks võid kasutada majoneesi või majoneesi-hapukoore segu. Esimesel juhul võta 2 dl majoneesi.
Laktoosi- ja kaseiinivaba versiooni jaoks kasuta vaid majoneesi.
Kui Sulle toores lillkapsas ei meeldi, siis võid lillkapsast esmalt paar minutit soolaga maitsestatud vees keeta. Jahuta kiiresti jääkülma vee all ning nõruta hoolega.
Pildid tegid Nami-Nami toimetajad Martiina ja Pille.
Lumekrabi-lillkapsasalat
Lihtsat makra-lillkapsasalatit võib teha kurgiga, ananassiga või tomatiga. Kasuta VIČI lumekrabi, mis on valmistatud Alaskalt pärit mintai fileest.