Peenesta kaerahelbed kannmikseris. Sega keeva veega ning keeda 5 minutit.
Lase jahtuda, siis sega juurde vanilliekstrakt ja sool. Sega läbi ning lase üle öö seista.
Sega uuesti läbi, siis kurna läbi tiheda marli või sõela.
Hoia jahedas.
Retsept on mugandatud Iiri ajakirjast EasyFood (April 2007, Oat milk)
Täielik puder... loodetavasti saab ikka söödud ka... mingit vedelikku sellest küll välja võluda ei õnnestu... tasuks vist keetmise etapp vahele jätta...
Kas vee kogus on ikka õige? Kas ei peaks vett oluliselt rohkem olema? Praegune läheb ju paksuks pudruks.
Pille
postitatud 27.05.2018 22:51
Maarja, me pole ise seda retsepti testinud (pilti pole ka juures), aga kui eelnevaid kommentaare lugeda, siis peaks ilmselt tõesti kõvasti rohkem vett lisama.
TESTI Kaerapiim
Juhised kaerapiima valmistamiseks neile, kes tavalist piima ei kannata. Sobib piima asendamiseks erinevates roogades.