Lõika leib väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil võis. Koori ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks, sega hulka kaneel.
Sega leiva- ja õunatükid omavahel, vala võiga määritud ahjuvormi.
Vispelda munad suhkruga, sega juurde piim ja vala leiva-õunatükkidele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 45-60 minutit või kuni magusroog on saanud kauni värvuse.
Naudi soojalt või külmalt piimaga.
Selveri retseptilehelt. Pildi tegi LIISI.
Teele, Nami-Namis tehakse vahet vegetaarsete (ilma liha-kalata, ent võib sisaldada muna või piimatooteid või mett) ja veganlike (100% taimne) roogade vahel. See siin on täiesti vegetaarne roog, kui Sa just ei soovi peekonikrõbuskeid peale panna ;)
Leivavorm õuntega
Õunaaja magus vormiroog.