Vokitud spinat

Hiina köögist pärit roog, mida võib serveerida nii soojalt kui külmalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g värsket spinatit

1 sl maapähkliõli

2 sl jämedalt hakitud küüslauku

1 tl soola

1 tl suhkrut

Valmistamine

Pese spinatilehed hoolega.
Kuumuta vokkpann tuliseks. Lisa õli ning kuumuta, kuni õli on täiesti tuline ja kergelt suitsune. Lisa küüslauk ja sool ning prae segades 10 sekundit.
Lisa pestud spinatilehed ning prae segades umbes 2 minutit, kuni kõik lehed on õli ja küüslauguga segunenud.
Lisa suhkur ja prae segades veel 3-4 minutit.
Tõsta vokitud spinat serveerimisnõusse (vedelik kurna minema).
Serveeri kohe või jahtunult.

Mugandatud Ken Homi Hiina köögi raamatust.
LISA KOMMENTAAR