Itaalia popkorn

Parmesani ja punega maitsestatud popkorn ehk plaksumais.

Kui soovid popkorni ise valmistada, siis loe seda Merilini artiklit: "Popkornist ehk plaksumaisist".

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

1 dl popkorni ehk paismaisi

15 g riivitud parmesani (u 4 sl)

0.5 tl kuivatatud punet

0.5 tl soola

0.25 tl purustatud musta pipart

0.25 tl tšillihelbeid soovi korral

Valmistamine

Sega ained omavahel suures kausis. Maitsesta popkorn saadud seguga. 

USA kokandusguru Martha Stewarti retsept (Flavored popcorn). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kardemon
postitatud 16.04.2010 23:15

Parmesani võiks isegi rohkem lisada... Päris põnev on vahelduseks tavalisele soolasele popkornile! Kaasnäksijad kiitsid maitse samuti heaks!

Kardemon
postitatud 01.10.2015 18:36

Pilt ka:

Kaare
postitatud 01.10.2015 16:42

Päris vürtsikad, aga mõnusad. Juust ja maitseained kippusid maha pudenema, aga mul olid ka külmad popkornid. Kui soojalt maitsestada, siis ehk püsib paremini peal.