Bresaola rukola ja Parmesaniga

Bresaola on Itaaliast pärit soolatud veisesink, mida on 2-3 kuud vinnutatud. Sink on tumepunast värvi, väherasvane ja kergelt magusa aroomiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

24 viilu õhukeselt lõigatud Bresaola sinki

värsket rukolat e. põld-võõrkapsast

külmpressitud oliiviõli

parmesani juustu

sidrunit

musta pipart

Valmistamine

Laota igale taldrikule 6 õhukest Bresaola-viilu, nii et servad kattuvad kergelt.
Nirista peale oliiviõli ja sidrunimahla, puista peale riivitud Parmesani ning jahvata veskist musta pipart peale.

Gordon Ramsay retsept raamatust "Gordon Ramsay's Fast Food" (Bresaola with rocket & Parmesan)

LISA KOMMENTAAR