|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-26 09:43:00 |
Frieda tort "Kirikindad", 2010. a. tordivõistluse võidutöö
Kuulutan pidulikult välja tänavuse veebruarikuise retseptivõistluse "Tort isamaale 2012". Eesti Vabariigi aastapäeva puhul toimub Nami-Namis tordivõistlus juba neljandat korda (2011. aasta torte saate vaadata siit, 2010. aasta torte saade vaadata siit ja 2009. aasta torte siit). Kui nami-namikad 2009. aastal esmakordselt Eesti Vabariigi sünnipäeva auks torte küpsetasid, siis oli see planeeritud ühekordse kooskokkamisena. Ent üritus läks korda, tordiideed olid vahvad ja nii ongi sellest nüüdseks kujunenud juba väike traditsioon.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-26 09:49:56 |
AUHINNAD
Kohvik MOON on parima tordi autorile välja pannud õhtusöögi kahele nende toredas söögikohas Tallinnas.
Kirjastus VARRAK on välja pannud kaks Evelin Ilvese kokaraamatut "Kingitud maitsed. Gifts of Taste".
Kirjastus TÄNAPÄEV rõhub sel korral hoopis isamaalisusele ning tordivõistlusel osalejatele välja pannud järgmised raamatud: Vana Tallinn. Old Tallinn (koostaja Jaak Viires), Eesti Vabadussõja mälestusmärgid (koostaja Rene Viljat) ja Tartu vanadel fotodel (koostaja Kersti Tormis).
RANNAMÕISA on parimatele võileivatortide meisterdajatele välja pannud KOLM kinkekotti oma toodetega, väärtusega 35 eurot.
Victorinox Baltic annab parima võileivatordi autorile Victorinox'i 18 cm teraga ja roosipuust käepidemega kokanoa:
Koogitarvikute veebipood Koogimeister on KÕIKIDE osalejate vahel loosimiseks välja pannud 30-eurose kinkekaardi.
Nami-Nami koostööpartner Meira paneb kolmele parimale välja kinkekomplekti oma toodetest (sh kvaliteetse vanillsuhkru, valik mandli-pähklitooteid ja tordikaunistusi).
Eesti Sõjamuuseum on välja pannud ühe Maria Laidoneri kokaraamatu. Kui võitjaks osutub keegi, kel see raamat juba olemas on (nt mullune esikolmik), siis loositakse raamat välja kõikide kaasalööjate seas.
Kui esikolmikusse peaks sattuma keegi, kellel veel puudub Nami-Nami seksikas ja ülimalt praktiline roheline põll, siis loomulikult saab tordimeister endale ka põlle :)
|
|
Ilse
Abikokk 2012-01-27 13:10:02 |
See on ju aastasündmus siin :) Ma juba suvel mõtlesin selle võistluse peale :) Igaljuhul mõned ideejupid on olemas ja Pille soovituste järgi tort valmis joonistatud ka juba :) Näis mis välja tuleb. Igaljuhul latt on siin iga aastaga aina kõrgemal ja kõrgemal :) | |
Karima
Abikokk 2012-01-29 19:16:29 |
ootan huviga seda v6istlust kuid ei tea veel t?pselt kas ise v6tan osa .. kes teab kui m6ni hea m6te tuleb siis olen kindlasti platsis :) | |
Frieda
Abikokk 2012-02-03 16:43:58 |
Jään võistlust suure huviga ootama :). Ma ise - kui nüüd väljenduda oma igapäevase töö keeles :P - jätan ilmselt selle hooaja vahele. Aga kui muidugi peaks tekkima ootamatu geniaalsusepuhang, siis võib kõike juhtuda ;). | |
Koogi Kata
Abikokk 2012-02-05 13:57:34 |
Ma teen siis algust...
Võileivatort "Viljapõld"
|
|
Blondie
Abikokk 2012-02-05 14:32:12 |
Geniaalsed kaunistused! | |
Vandiste
Abikokk 2012-02-05 18:40:29 |
Koogi Kata:
Lahe! Ma teen siis algust... Võileivatort "Viljapõld" |
|
Minukiisu
Abikokk 2012-02-05 19:04:57 |
Koogi Kata:
väga uhke Ma teen siis algust... Võileivatort "Viljapõld" |
|
Triin
Abikokk 2012-02-07 12:55:58 |
Koogi Kata:
Sinise toiduvärvi "leiutamise" eest sügav kummardus. Väga lahe! Ma teen siis algust... Võileivatort "Viljapõld" |
|
| < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||