1.5 kg terve kana (soovitavalt mahekana)
470 ml purk Budweiseri või mõnda muud laager-tüüpi õlut
Marinaad:1 kuhjaga tl apteegitilliseemneid
1 tl terveid vürtsköömneid
1 tl suitsutatud paprikapulbrit
1 kuhjaga tl pruuni suhkrut
1 tl mahedamaitselist tšillipulbrit
soola ja musta pipart
Huvitav võimalus kana küpsetamiseks, aga tulemuseks oli ahjukana nagu ahjukana ikka :)
Väga hea ja mahlane linnuke sai! Õlle maitset kui sellist küll tuvastada ei suutnud. Lisaks vahva valmistusviis :)
Ainult et see on grillkana, mitte suitsutatud.
Kas seda on üldse turvaline süüa, kui alumiiniumi otsas grillinud, koos õllepurgi värviga ja alumiiniumiga.
Kana õllepurgi otsas
Metallist õllepurgi otsas kana küpsetamine on pärit USAst. Õllepurgist aurustuv õlu annab kanale mõnusa maitse ning hoiab linnu mahlase. Jamie Oliveri retsept.