150 g tatratangu
300 g värsket kapsast
0.75 l kuuma vett
0.5-1 tl soola
1 tl suhkrut
värsket leeskputke või tilli
Kuumuta potis või või õli, lisa tatar ning prae paar minutit aeg-ajalt segades.
Haki kapsas peeneks, lisa koos kuuma veega potti. Lisa maitseks 0,5 tl soola, kata pott kaanega ning hauta tasasel tulel umbes 30 minutit, kuni kapsas on pehme ja tatar küps.
Maitsesta suhkruga, vajadusel lisa veel soola. Puista peale värsket maitserohelist ja serveeri.
Mina kasutasin leeskputke, aga till sobib ka kapsaroogadele väga kenasti.
Olen juba täitsa mitu korda endale teinud, ja sobib mu maitsemeelega.
Proovi ????????????
Mulle maitseb kapsas ja ka tatar aga neid kahte omavahel poleks osanud küll kokku miksida. No on tõesti üks hüva roog!
Tõesti, väga viis toit! Tilliga maitses superhea.
Eriti hea varajase kapsaga, sobib ka pere k6ige v2iksematele: meie 8-kuuse lemmik, kui sauseguriga peeneks lasta. Samas ka praktiline, soodne ja kiirelt valmiv, kui vaja suurt seltskonda toita, k6rvale pakuks m6nd hapukoorekastmega salatit ja keefiri. Lihalembid v6ivad ahjuvorsti k6rvale v6tta:)
Ei oleks tihanud proovida, kui poleks lugenud eelnevaid poitiivseid kommentaare. Mina lisasin keetmise ajal veel köömneid ja need andsid toidule väga mõnusalt sobiva väikese vürtsi (suhkrut ei pannud). Tõepoolest oli väga maitsev - soovitan soojalt kõigile tatrasõpradele!
Hea maitse, aga mina oleksin mingit liha ka kõrvale tahtnud
Olen teinud seda toitu juba ammust ajast ja mina olengi alati lisanud juurde umbes 300 grammi pannil pruunistatud hakkliha ja lihtsalt kuuma vee asemel panen köögiviljapuljongit.
Lihtne ja maitsev. Kasutasin köögiviljapuljongit ja serveerisin kodujuustuga.
Tegin ja õnnestus suurepäraselt!
Tehtud ja väga maitses :)
Üli hea roog!
Kapsa-tatrahautis
Lihtne ja kõhule hea mahedamaitseline värskekapsa-tatrahautis. Aive Luigela retseptiidee minupoolsete mugandustega. Kui kasutad tatra praadimiseks õli, siis sobib roog ka veganitele!