Hibiskimorss

Mehhiklannad usuvad, et karkadel e. hibiskil on salendav mõju ning joovad seda jooki rohkelt.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

kuivatatud hibiski ehk karkade õisi

keeva vett

soovi korral suhkrut

Valmistamine

Pane kuumakindla kannu põhja peotäis kuivatatud hibiskiõisi. Kalla peale keedetud kuum vesi. Soovi korral maitsesta suhkruga (meile maitseb ilma) ning lase jahtuda.

Serveeri läbipaistvates klaasides, siis pääseb morsi kaunis värv esile.
 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.02.2013 19:44

Tegelikult võib seda vabalt ka külmmeetodil teha, ehk siis valan lihtsalt külma vee hibiskiõitele ning lasen tund-paar tõmmata.