Virsikusalat Maroko moodi

Virsikutele saab anda marokoliku maitsenüansi apelsiniõie- või roosivee lisamisega.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 suurt küpset virsikut

3 sl suhkrut

3 tl apelsiniõievett või roosivett

värsket münti

Valmistamine

Koori virsikud ja lõika sektoriteks. Laota need kenasti serveerimisvaagnale või kaussi.
Puista peale suhkur ja piserda apelsiniõie- või roosiveega.
Lase salatil umbes 2 tundi külmkapis maitsestuda.
Enne serveerimist kaunista värske mündiga.

Retsept on rootsi autori Anna Bergenströmi raamatust "Annas medelhavs mat" (1999). Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 28.09.2012 13:16

selline mõnus apelsinine, mündine ja virsikuline maitse jääb suhu