Seafilee on selles lihtsas retseptis marineeritud suitsutatud paprika ja ürtide segus, siis grillitud. Serveeri aurutatud rohelise köögivilja (nt rohelised oad) ja keedetud kartulitega.
Sega purustatud küüslauk, suitsutatud paprikapulber, pune, tüümianilehed ja oliiviõli väikeses kausis omavahel. Maitsesta soola-pipraga.
Pane seafilee madalasse vormi ning hõõru marinaadiga sisse. Kata toidukilega ning lase üleöö külmkapis maitsestuda. Keera seafileed marinaadis ringi aeg-ajalt.
Võta sealiha külmkapist välja ja lase toatemperatuurini soojeneda. Lõika filee 1,5 cm paksusteks viiludeks.
Kuumuta grillpann hästi tuliseks. Pane sealihaviilud paarikaupa pannile ja küpseta 2-3 minutit mõlemalt poolt, kuni liha on seest küps (väldi üleküpsetamist!).
Serveeri kuumalt.
Retsept on Serqio Vasquezi raamatust "Fresh Spanish" (Madrid-style pork, lomo a la Madrilena).
Lomo a la Madrilena e. sealiha Madriidi moodi
Seafilee on selles lihtsas retseptis marineeritud suitsutatud paprika ja ürtide segus, siis grillitud. Serveeri aurutatud rohelise köögivilja (nt rohelised oad) ja keedetud kartulitega.