Leiva-rabarbrisuppi võib serveerida nii soojalt kui külmalt. Kaunistuseks sobib hästi hapukooresilm, aga ilma sobib dessert ka veganitele.
400 g rabarbrit
200 g tahket leiba
1 l vett
100 g suhkrut
tükike kaneelikoort
vanilliekstrakti
4-6 sl Saare Smetana hapukoort soovi korral
Leota leib külmas vees pehmeks, pane sama veega keema.
Lõika rabarber väikesteks tükkideks. Lisa rabarber, suhkur ja kaneelikoor potti. Keeda tasasel tulel 15-20 minutit, kuni leib on pehme. Maitsesta vanilliekstraktiga.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu&Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Minu jaoks jäi leivamaitset väheks (kasutasin Hiiu Pagari musta Hiiumaa leiba), muidu aga oli hea.
Olen seda teinud! Väga hea, eriti selliste kuumade päevadega külmkapist võetuna ;)
Mulle maitseb traditsiooniline leivasupp rohkem
Ma olen 2012. aastal sellise pildi teinud :)
Leivasupp rabarbriga
Leiva-rabarbrisuppi võib serveerida nii soojalt kui külmalt. Kaunistuseks sobib hästi hapukooresilm, aga ilma sobib dessert ka veganitele.