Aromaatsed räimefileed suitsujuustuga

Suitsujuustuga täidetud ja munas-riivsaias paneeritud praetud räimefileed sobivad hästi kartulipudru kõrvale.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300 g räimefileesid

soola ja valget pipart

peotäis värsket tilli

100 g viilutatud suitsujuustu

Paneerimiseks:

1 muna

1 dl riivsaia

0.5 tl soola

Praadimiseks:

margariini

Valmistamine

Laota räimefileed lõikelauale, nahk allpool. Maitsesta soola-pipraga ning puista peale hakitud till.

Kata pooled räimefileedest suitsujuustuviiludega, tõsta peale ülejäänud räimefileed.

Klopi muna supitaldrikul kergelt lahti, sega teises taldrikus riivsai ja sool.

Kasta 'räimepihvid' mõlemalt poolt esmalt munasse, seejärel riivsaiasegusse. Prae kuumal pannil võis mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Serveeri kohevaks klopitud ja peterselliga maitsestatud kartulipudruga.

Loe veel:

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (10/2007, Aromikkaat silakkapihvit). Juuresoleva foto saatis kasutaja SUSSI.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 14.11.2008 08:31

Maitses,aga suitsujuustu maitse läks kuidagi pooleldi kaduma.Võibolla peaks juustu rohkem panema,et maitse tuleks rohkem esile või siis mingit tugevama maitsega suitsujuustu kasutada.Ise kasutasin kodumaist suitsujuustu.Proovin teinekord veel.

Sussi
postitatud 08.04.2013 18:15

NULLRäimepihvid maitsesid hästi, kuigi see juust seal keskel oleks ka minu arvates võinud natuke rohkem maitset anda. Soojalt head kartulipudruga ning külmalt rukkileivaga.