Ahjus küpsetatud sibulad

Ahjus küpsetatud sibulad on kuumast peast mõnusalt pikantne lisand liharoogade kõrvale, ent jahtunult sobiks hästi juustulauale.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

8-10 tk (punast) sibulat

3 sl külmpressitud oliiviõli

3 sl ketšupit

2 sl palsamiäädikat (balsamico)

1 tl soola

1 tl suhkrut

musta pipart

Valmistamine

Koori sibulad ja lõika sektoriteks (ettevaatlikult, nii et nad laiali ei laguneks!).
Sega sibulasektorid ülejäänud ainetega ahjuvormis läbi.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Retsept inspireeritud ajakirjas Kodu & Aed ilmunud retseptist "Koorega küpsetatud punased sibulad" (september 2007, köögitoimetaja Ingrid Lepp)
LISA KOMMENTAAR

Polizei
postitatud 23.02.2013 22:47

Mida teha karjete vastu, mis kostuvad, kui ahjus temperatuur tõuseb?

Topsiviin
postitatud 09.09.2024 15:04

Suru kõrvad kinni