Külm ingverimaitseline porgandisupp avokaadoga

Selle supi saladus peitub värskeltpressitud porgandimahlas. Võimaluse korral valmista mahl ise, või osta kaupluse külmletist Kadarbiku oma. Serveeri eelroana.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 küpset Hass avokaadot

7.5 dl värskeltpressitud porgandimahla (nt Kadarbiku)

5 tl värskeltpressitud laimi mahla

2 tl riivitud värsket ingverijuurt

näputäis karripulbrit

meresoolahelbeid

Valmistamine

Püreesta kannmikseris avokaado, porgandimahl, sool, 4 tl laimimahla ja ingver, kuni saad täiesti ühtlase püree.

Lõika teine avokaado väikesteks kuubikuteks, sega ettevaatlikult 1 tl laimimahla, karripulbri ja näpuotsatäie meresoolaga.

Jaota külmsupp kaussidesse, kaunista maitsestatud hakitud avokaadoga.

Retsept on mugandatud Orangette blogist, kes omakorda leidis selle USA ajakirja Gourmet 2006. a. augustinumbrist. Pildi tegi Tsheburashka

LISA KOMMENTAAR

Tsheburashka
postitatud 08.01.2013 11:12

Supi sisse ma ei pannud üldse soola ja avokaadokuubikute hulka segasin näpuotsatäie. Mulle täiesti piisas. Ja kuna tavaline karripulber mulle ei maitse, siis seda mul kodus pole ja seega supi sisse ei läinud :)