Õunavahukoor

Sobib niisama magustoiduks või nt vahvlitäidiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

3 sl suhkrut

3-4 riivitud (antoonovka) õuna

Valmistamine

Vahusta külm rõõsk koor suhkruga, sega ettevaatlikult riivitud õuntega.

Loe veel:

Retsept on 1984. a. ilmunud raamatust "Kokaraamat" (veidike mugandatud). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR

Kardemon
postitatud 02.09.2013 23:13

Väga tore mõte! Maitses mõnusalt vahvli sees. Kasutasin vist Suislepp õunu...eks õunte magususe järgi tasub suhkru kogust sättida.

Kardemon
postitatud 24.09.2015 11:30

Pilt ka:

Martiina
postitatud 23.09.2015 20:36

Mõnus!

Svetlana L.
postitatud 11.02.2023 09:30

Minul oli see vanaemade juurde minnes kindel maius "õunalumi" , ema ei teinud ja ise olin unustanudki. Isaema armastas magusamaid õunu, emaema tegigi antonovkatest - suhkurt ei kasutanud aga kumbki minu meelest. Aitäh, et meelde tuletasite!