Peediviilud kitsejuustuga

Peet, kitsejuust ja mesi - mõnus ja maitsev kooslus. Serveeri eelroana.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 peeti

8 viilu kitsejuustu

5 sl mett

veidi rosmariini või tüümiani

Valmistamine

Keeda peedid pehmeks.

Lõika kitsejuust 2 cm paksusteks viiludeks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Kuumuta väikeses potis mesi ja rosmariin või tüümian. Pintselda meesegu juustuviiludele (natuke jäta potti alles). Küpseta juustuviile paar minutit 225kraadises grillahjus, kuni juust veidike sulama hakkab.

Koori peedid, viiluta ja aseta vaagnale. Laota peale kitsejuustuviilud. Nirista peale alleshoitud mesi. 

Serveeri eelroana.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

cousinella
postitatud 04.09.2011 20:30

Peetide pikaajalise keetmise asemel röstisin neid ahjus u 45 minutit.

Cousinella
postitatud 29.08.2015 22:35

Pilt ka:

Martiina
postitatud 30.08.2015 10:02

Maitsev klassika :)

Imbi Luiker
postitatud 10.10.2022 16:44

On tõesti head, jàrgi proovitud!