Vürtsikas porgandi-pähklisupp

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 porgandit

2 dl soolapähkleid

1 l köögiviljapuljongit

1 tl jahvatatud vürtspipart

1 tl tšillipulbrit

1 küüslauguküüs

1 dl kookospiima (soovi korral)

Serveerimiseks:

soolapähkleid

Valmistamine

Puhasta ja tükelda porgandid.
Kuumuta köögiviljapuljong keemiseni, lisa kõik supi koostisosad ja keeda umbes 20 minutit.
Püreesta supp ja maitsesta vajadusel.
Puista peale hakitud soolapähkleid.

Retsept ilmus ajakirjas Kodu & Aed (1/2002, Ari Malmbergi retsept, Porgandi-pähklisupp)

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 01.02.2013 10:22

Vürtsikas porgandi pähklisupp jäi küllaltki mahe. Ilmselt on süüd selles, et kodus polnud päris õigeid vürtse ja nii maitsestasin sellega, mis kapist leidsin. Maitses päris hea.