Sulata või potis, lisa piim (või lisamine aitab vältida piima ülekeemist). Kuumuta tasakesi keemiseni, siis sõrista juurde manna ja sool. Sega hoolega, et klimpe ei tekiks! Hauta putru nõrgal kuumusel 10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni paksenemiseni. (NB! Puder on üsna vedel, aga siiski puder ja mitte mannasupp!)
Klopi munakollased suhkruga lahti. Tõsta pott tulelt, klopi juurde munakollased.
Serveeri kohe. Juurde sobib eriti hästi metsmaasika toormoos, ent ka teised moosid-marjad sobivad:)
Ma ei ole nii ammu mannaputru teinud, aga jäi see retsept silma ja kohe pidin poes käima mannat ostmas.Väga maitsev mannapuder ja täpselt õige konsistentsiga!
Mannapuder munakollastega
Mõnusalt pehme mannapuder, millele munakollane lisab veidi tummisust (aga võid munakollased ka lihtsalt lisamata jätta).
Meie lisame mannapudrule palju vähem mannat, kui enamik eestikeelseid retseptiraamatuid soovitavad.