Kodujuustu-riivleivakook

Peaaegu nagu võileivatort :)

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g kodujuustu

100 g riivleiba või riivitud tahket leiba

3 dl hapukoort

2 sl majoneesi

4 keedetud muna

hakitud maitserohelist

kurki

tomatit

Valmistamine

Sega kodujuust riivitud leiva, 2 hakitud muna, 2 dl hapukoore ja majoneesiga. Vormi koogialusele neljakandiline kook.

Kata kook ülejäänud hapukoorega ja kaunista maitserohelise, muna-, kurgi- ja tomativiiludega.

Hoia kooki enne serveerimist tund aega külmikus.

Loe veel:

Retsept ilmus TTÜ Toiduainete Instituudi raamatus "Leib" (1995, koostaja Tiiu Liebert). Pildid tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR

Vike
postitatud 05.11.2010 19:00

Minu jaoks oli veidi mage, ehk siis lisasin segule: 1spl sinepit, veidi soola ja pipart

Tiina
postitatud 25.02.2015 09:28

Panin täidisesse 3 muna, lisasin soola, pipart, sinepit ja maitserohelist. Kasutasin poest ostetud kuivatatud riivleiba ja seda tuleks vast panna pisut vähem, sest ta on üsna kuiv.