Datlid sinihallitusjuustu ja peekoniga

Väike soe suupiste. Serveeri juustulaual, kokteilipeol või koos portveiniga magusroaks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

pehmeid kuivatatud datleid

head sinihallitusjuustu

(toor)suitsupeekonit

Valmistamine

Tee datlitesse väike sisselõige ja eemalda seeme. Lõika õhukesed peekoniviilud pooleks. 

Täida datlid sinihallitusjuustuga, siis keera (toor)suitsupeekoni viilu sisse, kinnita puutikuga. 

Küpseta 200-kraadises ahjus kümmekond minutit, kuni peekon on kuldpruun ja krõbe. 

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Elita Sillar
postitatud 28.12.2015 15:39

See Hispaania snäkk tapas, olen saanud!