Paprika-kuivmarinaad

Paprikaga kuivmarinaad sobib eriti hästi rasvasemate roogadega - sh lõhe, veiseliha, seakarbonaad ja terve kana.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 tl paprikapulbrit

2 tl meresoola

1 tl ingveripulbrit

1 tl kaneeli

0.5 tl Cayenne'i pipart

0.5 tl jahvatatud vürtspipart

Valmistamine

Sega kõik ained väikeses kausis.

Retsept on USA ajakirjast Martha Stewart Everyday Food (July/August 2004, Spicy paprika rub). Pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 13.07.2013 09:05

Paprika kuivmarinaadi jaoks mul küll vürtspipart jahvatatud kujul ei olnud, kuid liha sai ikkagi hea. Selline natuke jõulune liha, täna kaneelile. Liha jäi selles marinaadis hästi mahlane. Võib öelda, et isegi rasvane. Tegin kahte sorti liha. Õliga marinaadis olnud liha ei olnud üldse nii rasvane.