Majaka Teeninduskooli hoidiseretsept "Särisev suutäis"
1.5 kg kapsast
300 g porgandit
1 korralik küüslaugumugul
1 l vett
2 dl õli
2 dl suhkrut
2 sl soola
2 sl 30% äädikat
Ribasta kapsas kapsariivi või nn köögimandoliiniga, riivi porgand jämeda riiviga, purusta küüslauk.
Sega potis marinaadiained ning kuumuta keemiseni. Seejärel jahuta. Vala jahtunud marinaad riivitud ja segatud köögiviljadele.
Retsept ilmus ajalehes Õhtuleht (14.10.2002). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Karima on sellise pildi saatnud:
Kas/kaua see keldris säilib?
Kui on hea jahe kelder, siis kevadeni vast ikka!
Kapsa-porgandi toorsalat
Majaka Teeninduskooli hoidiseretsept "Särisev suutäis"