Rabarbrikeedis sidruni ja ingveriga

Korralik paks rabarbrimarmelaad.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

500 g kooritud ja tükeldatud rabarbrit

1 sidrunit

500 g suhkrut

0.5-1 sl ingveripulbrit

tilk vett

Valmistamine

Sega potis tükeldatud rabarber, viilutatud sidrun ja pool suhkrust. Lase seista üle öö.

Keeda tasasel tulel 20 minutit. Soovi korral eemalda seejärel sidruniviilud.

Lisa ülejäänud suhkur ning keeda veel 15 minutit.

Sega ingveripulber tilga veega ning lisa marmelaadile.

Jaota purkidesse.

Loe veel:

Rootsi ICA Kuriren retsept (Rabarbermarmelad), pildi tegi VIKE.

LISA KOMMENTAAR

Vike
postitatud 24.07.2012 23:31

Oi küll on magus! Järgmine kord võtaks kõvasti vähem suhkrut. Aga maitsev sellegi poolest!