Koostisosad

500 g kikerherneid

vett

2 küüslauguküünt - üks jäta terveks, teine haki peenelt

0.5 hakitud punast sibulat

1 kuubikuteks lõigatud kurk

1 hakitud rohelise tšilli kaun

2-3 sl punase veini äädikat

6 sl hakitud värsket peterselli

6 sl hakitud värsket münti

6 sl hakitud värsket koriandrit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Leota kikerherneid üle öö külmas vees.
Nõruta ning pane koos terve küüslauguküünega suurde potti. Kata värske veega ning kuumuta keemiseni. Keeda tugeval tulel 1,2 kuni 2 tundi ilma kaaneta potis, kuni kikerherned on pehmed.
Keetmise lõpupoole lisa sool.
Nõruta keedetud kikerherned. Sega ülejäänud küüslaugu, sibula, kurgi, tšilli, veiniäädika, peterselli, mündi ja koriandriga. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.

Pildi tegi TRIINPVR

LISA KOMMENTAAR

Triinpvr
postitatud 29.01.2016 13:31

Muidu hea, aga koostisosade hulgas pole tilkagi õli ja ma arvan, et peaks olema :)

Hexy
postitatud 06.09.2016 11:52

Kergeks õhtusöögiks sobib suurepäraselt.