Põldoasalat

Keedetud põldubadest saab toitva salati.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g keedetud põldube

200 g keedetud kartulit

200 g keedetud porgandit

1 sibul

4 keedetud muna

Salatikaste:

250 g hapukoort

hakitud tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika keedetud kartulid ja porgandid suuremateks tükkideks. Haki sibul ja muna, pane osa hakitud munast kaunistuseks kõrvale. 

Sega kastme jaoks hapukoor tilliga, maitsesta soola-suhkruga. Sega kaste ubade, muna, sibula, porgandite ja kartulitega. Kaunista muna ja tilliga. Nii lihtne see ongi!

Algne idee raamatust "Eesti rahvusköök" (Maalehe Raamat 2004). Nami-Nami versioon ilmus ajakirja Kodu&Aed 2015. a. jaanuarinumbris. Ilusa pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 03.12.2009 22:58

Väga maitsev!

Dee
postitatud 16.06.2011 21:03

Maitses väga hea. :) Isegi mu laps, kes on oavaenlane, sõi seda salatit. :D