Peenesta piparkoogid ning jaota saadud puru madala tordivormi põhjale. Niisuta suhkru ja konjakiga maitsestatud kohviga.
Keeda kohvist ja suhkrust magus leem. Leota želatiinilehti esmalt külmas vees, siis suru kuivaks ning lahusta kuumas kohvis. Jahuta.
Klopi toorjuust nõtkeks vahuks, lisa tarretuma hakkav kohvileem ja vahustatud koor.
Kalla täidis piparkoogipurupõhjale ning pane paariks tunniks külmkappi.
Enne serveerimist sõelu tordile kakaopulbrit.
Soome Meira Oy retsept (Kahvimisu). Pildi tegi KOKKAMAS95.
Taevalik maitse! kui kasutada 26 diam vormi, siis peab tegema 13-14 küpsisega. Digestive oli super. Toorjuustu läks kaks 200 gr karpi ja 5 lehte zelatiini.
Kohvimusi tort
Itaallaste tiramisust inspireeritud kohvi- ja piparkoogimaitseline tort.