Saiapitsa

Lihtne suupiste, mille valmistamisega saavad hakkama ka koolilapsed. Ketšup lisab roale veidi pikantsust ja teravust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu röstsaia (Fazer Kodusai Röst kliidega)

4 sl ketšupit

100 g viilutatud suitsuvorsti

1 punane sibul

100 g riivitud juustu

kuivatatud punet

soola ja musta pipart

Valmistamine

Laota saiaviilud tihedasti teineteise kõrvale küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nii et saad 'pitsapõhja'. 

Maitsesta ketšup pune, soola ja pipraga. Määri segu saiaviiludele. Kata saiaviilud suitsuvorsti- ja sibulaviiludega, peale puista riivitud juustu.

Küpseta 225kraadises ahjus umbes 10-15 minutit, kuni 'saiapitsa' pind on kaunilt kuldpruun.

LISA KOMMENTAAR

armaskiisu
postitatud 15.07.2005 12:36

Väga hea toit see saia pitza.Ise tegin selle retsepti järgi ja keele viib alla.Teine kordki teen selliseid asju veel

Hexy
postitatud 01.04.2014 09:58

Lihtne teha ja maitses hästi, lapsele tegin ilma sibulata.

lorena
postitatud 14.08.2023 23:09

ülilihtne teha ja väga maitsev ka. peale tööd teen seda alati