Lihtne suupiste, mille valmistamisega saavad hakkama ka koolilapsed. Ketšup lisab roale veidi pikantsust ja teravust.
4 viilu röstsaia (Fazer Kodusai Röst kliidega)
4 sl ketšupit
100 g viilutatud suitsuvorsti
1 punane sibul
100 g riivitud juustu
kuivatatud punet
soola ja musta pipart
Laota saiaviilud tihedasti teineteise kõrvale küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nii et saad 'pitsapõhja'.
Maitsesta ketšup pune, soola ja pipraga. Määri segu saiaviiludele. Kata saiaviilud suitsuvorsti- ja sibulaviiludega, peale puista riivitud juustu.
Küpseta 225kraadises ahjus umbes 10-15 minutit, kuni 'saiapitsa' pind on kaunilt kuldpruun.
Väga hea toit see saia pitza.Ise tegin selle retsepti järgi ja keele viib alla.Teine kordki teen selliseid asju veel
Lihtne teha ja maitses hästi, lapsele tegin ilma sibulata.
ülilihtne teha ja väga maitsev ka. peale tööd teen seda alati
Saiapitsa
Lihtne suupiste, mille valmistamisega saavad hakkama ka koolilapsed. Ketšup lisab roale veidi pikantsust ja teravust.