Astelpajumarinaadid lihale (2 retsepti)

Kaks erinevat astelpajumarinaadi liharoogade maitsestamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Esimene variant:

0.5 dl õli

0.75 dl astelpaju mahla

2 sl sojakastet

2 tl tüümiani e. aed-liivateed

Teine variant:

0.5 dl õli

0.75 dl astelpaju mahla

2 tk küünt küüslauku

2 tl purustatud musta pipart

2 tl purustatud rohelist pipart

0.5 tl paprikapulbrit

0.5 tl tšillipulbrit

1 tl soola

Valmistamine

1) Sega õli hulka astelpajumahl, sojakaste ja aed-liivatee. Sobib liha ja kana marineerimiseks.

2) Sega õli hulka purustatud küüslauguküüned ja ülejäänud ained. Sobib hästi liha marineerimiseks.

Soome retsept (Tyrnimarinadi), pildi tegi ÜLLEKAS.

LISA KOMMENTAAR

Üllekas
postitatud 12.06.2012 10:56

Astelpajumarinaadid (teine retsept) andis tulemuseks päris hea liha (ikka grillitult).