16 viilu täistera-röstsaia
1 dl piima niisutamiseks
200 g makrat (krabinuudleid)
4 keedetud muna
3 dl majoneesi
100 g küüslaugumaitselist toorjuustu
2 sl sidrunimahla
0.25 tl musta pipart
hakitud värsket tilli
2 keedetud muna
100 g kooritud krevette
värsket tilli
Lõika saiaviiludel servad ära ning aseta need ruudukujuliselt küpsetuspaberile (4x4 viilu). Niisuta piimaga.
Haki krabipulgad ja munad, lisa majonees, toorjuust, till, sidrunimahl ja pipar. Määri 2/3 segust saiaviiludele ja jäta 1/3 segust kaunistuseks.
Keera täidisega kaetud saiaviilud küpsetuspaberi abil tihedalt rulli ning hoia külmkapis vähemalt 6 tundi või üleöö.
Määri peale ülejäänud täidis. Kaunista munasektorite, krevettide ja tilliga.
Vaata ka seda võileivatorti.
Selveri retsept. Foto tegi KAJAKAS.
Võileivarulli oli muuseas väga kerge teha. Ja maitses ka kenasti.
Tõesti kerge teha. Maitse oli hea aga väga suurt elevust siiski ei tekitanud.
Makra-kreveti võileivarull