Makra-kreveti võileivarull

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

16 viilu täistera-röstsaia

1 dl piima niisutamiseks

200 g makrat (krabinuudleid)

4 keedetud muna

3 dl majoneesi

100 g küüslaugumaitselist toorjuustu

2 sl sidrunimahla

0.25 tl musta pipart

hakitud värsket tilli

Kaunistuseks:

2 keedetud muna

100 g kooritud krevette

värsket tilli

Valmistamine

Lõika saiaviiludel servad ära ning aseta need ruudukujuliselt küpsetuspaberile (4x4 viilu). Niisuta piimaga.

Haki krabipulgad ja munad, lisa majonees, toorjuust, till, sidrunimahl ja pipar. Määri 2/3 segust saiaviiludele ja jäta 1/3 segust kaunistuseks.

Keera täidisega kaetud saiaviilud küpsetuspaberi abil tihedalt rulli ning hoia külmkapis vähemalt 6 tundi või üleöö.

Määri peale ülejäänud täidis. Kaunista munasektorite, krevettide ja tilliga.

Vaata ka seda võileivatorti.

Selveri retsept. Foto tegi KAJAKAS.

LISA KOMMENTAAR

Kajakas
postitatud 13.04.2009 22:43

Võileivarulli oli muuseas väga kerge teha. Ja maitses ka kenasti.

Triin28
postitatud 03.02.2013 12:09

Tõesti kerge teha. Maitse oli hea aga väga suurt elevust siiski ei tekitanud.