Teistmoodi tuunikalasalat

Salat on maitsev koos rohelise salati, valge nisuleiva ja võiga. Sobib kaasavõetavaks lõunaeineks, samuti võib salati valmistada eelneval päeval.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 veega tuunikalakonservi

2 dl 10%list hapukoort

150 g õhukeselt viilutatud talisibulat

250 g peenelt hakitud varajast porgandit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Nõruta tuunikalakonserv, pane kalakonserv kaussi ja haki kahvliga peeneks. Lisa ülejäänud ained ja maitsesta.

Retsept on taani retseptivihikust Karolines Køkken (Tunsalat). Pildi tegi REBANE.

LISA KOMMENTAAR

Rebane
postitatud 30.05.2013 09:52

Üksi söömiseks jääks veidi igavaks. Lisasin ka veidi murulauku, et värvi anda ja porgandi riivisin hakkimise asemel. Sõin mustal röstleival ja peale viilutasin keedetud muna.