Vahuveinitarretis granaatõunaseemnetega

Tõeliselt pidulik ja kerge dessert. Alkoholivaba magustoidu tegija võib kasutada alkoholivaba siidrit.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 pudel (roosat) magusat vahuveini

0.75 dl suhkrut

20 g želatiini

1.5 dl külma vett

2 granaatõuna

Valmistamine

Sega želatiinipulber ja vesi, lase 5 minutit paisuda. Sulata kuumaveevannis ja jahuta veidi. 

Sega vahuvein ja suhkur. Vala juurde želatiinisegu. Vala segu pokaalidesse ja pane korraks külmikusse. 

Poolita granaatõunad ja eralda seemned. Puista seemned pokaalidesse ja lase tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.

Angeelika Kangi retsept ilmus ajakirjas Kodukiri detsembris 2003, pildi tegi TSHEBURASHKA.

LISA KOMMENTAAR

Tsheburashka
postitatud 17.07.2011 12:05

Minu jaoks ilmselgelt liiga veinine ja kordamisele ei lähe. Osadesse kaussidesse panin ka kibuvitsaõisi, need meeldisid mõnusa roosilõhna ja -maitse tõttu rohkem :)

Rebane @ Nami-Nami foorumis
postitatud 26.12.2014 13:58

Vahuka tarretis oli väga mõnus, granaatõunaseemnete asemel panin pokaalidesse vaarikaid ning põldmarju.