Vorstiomlett

Kodune ja lihtne vorsti-munaroog.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g keeduvorsti või viinerit

4 muna

4 sl piima

soola

praadimiseks võid

Valmistamine

Lõika vorst kuubikuteks (viinerid ketasteks) ja prae pannil võis kergelt läbi.

Keera tuli hästi nõrgaks.

Klopi munad lahti, lisa piim, sool ja vala vorstile. Lase veidi pliidil seista ja pane seejärel praeahju, kus omlett hüübib ühtlasemalt.

Lisandiks sobib hautatud aedvili, seenesalat.

Nipid ja soovitused:

  • Kui ahju ei soovi kasutada, siis kasuta hästi nõrka temperatuuri ja kata pann kaanega ning lase vaikselt munamassil hüübida.

Retsept on mugandatud Salme Masso raamatus "Kokaraamat" (1984) avaldatud retseptist. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa, kes pakkus kõrvale punase kapsa salatit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 08.01.2014 13:16

Tegin täna lõunasöögiks endale ja kahele vanemale lapsele. Tütar (4 a 11 k) ütles, et see on nii-nii hea, ma tahaksin, et teeksid seda laupäeval õhtusöögiks :D Kasutasin Rakvere LK Lihakas lastevorsti.

Pille
postitatud 07.09.2024 12:39

Panen pildi ka: