Pommud kodujuustuga

Praetud pommu- ehk baklažaaniviilud kodujuustuga. Serveeri kuumalt saiabatooni ja grillitud liha juurde.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 pommu e. baklažaan (u 350 g)

1 tl soola

Kate:

200 g kodujuustu

75 g Valio 28% crème fraîche'i

1 tl sidrunipipart

0.5 dl hakitud peterselli

0.5 dl hakitud basiilikut või tilli

Valmistamine

Pese pommu ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Laota viilud kihiti kaussi, kihtide vahele puista soola. Aseta raskuse alla ja lase 20 minutit seista. 

Kuivata soolatud pommuviilud köögipaberiga ja prae pannil võis. Tõsta suurele vaagnale.

Sega kodujuust ülejäänud ainetega ja tõsta lusikaga pommuratastele. Kaunista maitserohelisega.

Soome Valio retsept. Pildi tegi Kaare (Virk Vispel).

LISA KOMMENTAAR

Koopatibi
postitatud 29.06.2014 11:18

Esimene kokkupuude pommuga :) Mulle maitses, aga tõesti ainult kuumalt.