Praetud pommu- ehk baklažaaniviilud kodujuustuga. Serveeri kuumalt saiabatooni ja grillitud liha juurde.
1 pommu e. baklažaan (u 350 g)
1 tl soola
200 g kodujuustu
75 g Valio 28% crème fraîche'i
1 tl sidrunipipart
0.5 dl hakitud peterselli
0.5 dl hakitud basiilikut või tilli
Pese pommu ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Laota viilud kihiti kaussi, kihtide vahele puista soola. Aseta raskuse alla ja lase 20 minutit seista.
Kuivata soolatud pommuviilud köögipaberiga ja prae pannil võis. Tõsta suurele vaagnale.
Sega kodujuust ülejäänud ainetega ja tõsta lusikaga pommuratastele. Kaunista maitserohelisega.
Soome Valio retsept. Pildi tegi Kaare (Virk Vispel).
Esimene kokkupuude pommuga :) Mulle maitses, aga tõesti ainult kuumalt.
Pommud kodujuustuga
Praetud pommu- ehk baklažaaniviilud kodujuustuga. Serveeri kuumalt saiabatooni ja grillitud liha juurde.