Sinepis paneeritud tursafilee

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g tursa- või muud kalafileed

1.5-2 sl sinepit

2-3 sl hakitud tilli

1-2 sl õli

paneerimiseks riivsaia

Äädikalahus:

1 l vett

3 sl soola

1 sl äädikat

Valmistamine

Hoia tursafileed 15 minutit äädikalahuses, siis nõruta.
Sega sinep õli ja tilliga. Kasta kalaviilud sinepisse, siis riivsaiasse ja seejärel prae.
Serveeri keedetud kartulite ja redisesalatiga.

Pildi tegi KARIMA

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 27.03.2013 13:04

mul päris turska ei olnud olis sellised pisikesed valgelihaga kalad mida ma ei raatsinud ka fileerima hakata,tegin tervena järgmine kord proovin suurema kalafileega siis ehk püsib natuke paremini paneering peal ,kuid ega see maitset rikkunud :) toit oli väga maitsev ja kindlasti tasub seda teha kange sinepiga siis jääb kalala mõnus maitse