umbes 20 pooleks murtud kanatiiba
4 sl vahtrasiirupit või vedelat mett
4 sl magusat tšillikastet
2 sl hakitud värsket murulauku
1 sl sojakastet
0,5 tl sinepipulbrit
0,25 tl Cayenne'i pipart soovi korral
Murra kanatiivad pooleks.
Sega kõik ained peale kanatiibade.
Laota kanatiivad kuivale 40x25 cm ahjuplaadile, kalla siirupisegu kanatiibadele. Pööra kanatiibu ringi, nii et need üleni seguga kaetud oleks.
Küpseta 200-kraadises ahjus 45-55 minutit, poole küpsetamise ajal kanatiibu ringi pöörates ja siirupiseguga niisutades.
Kanatiivad on valmis siis, kui neid torgates eralduv lihamahl enam roosa ei ole.
Serveeri pannile eraldunud kastmega.
Pildi tegi ÜLLEKAS.
Vahtratrummid olid väga head! Teen kindlasti veel! Kasutasin vahtrasiirupit. Mees nokkis panni ka puhtaks :)
Vahtratrummid
Sellised pooleks murtud kanatiivad on inglise keeles 'drumette' ehk 'drummie' - siit siis eestikeelne mugandus 'trummid' (vrdl. kanakoib = 'drumstick')