veidi õli
300 g väherasvast hakkliha
1 suurem porru
1 l vett või puljongit
150-200 g sulatatud juustu või toorjuustu
soola ja musta pipart või piprasegu
Kuumuta potis veidi õli. Lisa hakkliha, maitsesta soola-pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on pruunistunud.
Samal ajal lõika porru pikuti pooleks, vajadusel puhasta. Lõika porru valge ja heleroheline osa viiludeks. Lisa potti ja prae segades umbes 15 minutit. Siis lisa kuum vesi ning keeda paar minutit.
Keera kuumus veidi väiksemaks, lisa sulatatud juust ning sega, kuni juust on sulanud.
Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Panin vähem vett (u 800ml) ja rohkem sulatatud juustu (u 250g). Konsistents oli mõnus, aga kuna kasutasin maitsestatud juustu (murulauguga), siis oli maitset ehk natuke liiga palju.
Olin eile reklaami ohver ja tegin seda suppi kiireks õhtusöögiks. Kiire, lihtne, soodne ja mis kõige olulisem- maitsev!
Tundub hea supp olevat...
Väga lihtne ja väga maitsev supp. Teen edaspidigi.
Minu üks lemmiksuppidest. Kasutan Merevaiku rõstitud kanaga.
Tegin toorjuustuga. Mulle maitses väga.
Väga hea ja lihtne supp!
Aga mis kuklikesed on fotol? tunduvad päris maitsvad
Puljongit panin poole vähem. lisaks segasin sisse eelmisest päevast üle jäänud kartulipüree. Ei olnud viga.
Hakklihasupp porru ja sulatatud juustuga
Lihtne ja kiire argiõhtusupp.